REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE I OSOBNA REKONEKCIJA

Rekonektivno iscjeljivanje je povratak u optimalno stanje ravnoteže. To je rezultat interakcije s potpuno sveobuhvatnim spektrom frekvencija rekonektivnog iscjeljivanja koji se sastoji od energije, svjetlosti i informacija.

Rekonektivno iscjeljivanje je holistički, neinvazivni pristup zdravlju i životu koji nudi blagodati bez rizika. Učinkovito je kod ponovnog uspostavljanja blagostanja na svim razinama kao i kod prevencije bolesti. Fokusirano je na uzroke umjesto na simptome te radi na povratku u stanje ravnoteže i cjelovitosti. Rekonektivno iscjeljivanje pomaže tijelu da se vrati u izvorno, zdravo stanje na staničnoj razini, a da pritom ništa ne dodaje niti oduzima. U rekonektivnom iscjeljivanju ne dijagnosticiramo niti liječimo. Doživljaj je jedinstven i specifičan za svaku osobu. Najbolji način za dopuštanje iscjeljenja je biti u stanju iščekivanja, bez očekivanja i s nevezanošću na rezultat. Na osobi je koja prima iscjeljenje koliko će seansi biti potrebno da ga se odluči prihvatiti. Predlaže se jedna do tri seanse.

ŠTO JE OSOBNA REKONEKCIJA?

Osobna rekonekcija koristi frekvencije rekonektivnog iscjeljivanja, ali je vrlo precizna i razlikuje se u načinu primjene. Osobnom rekonekcijom osoba se ponovno povezuje s bezvremenskim sistemom inteligencije, svojom majstorskom vibracijom i evolucijom. To je proces ubrzanja životnog razvoja i on će se nastaviti razvijati na životnom putu. Osobna rekonekcija je osobni izbor. Ne odlučuje se svatko ubrzati svoj životni razvoj. Osobna rekonekcija se radi jednom u životu, obavlja u dvije sesije dva dana zaredom.

KAKO SMO SAZNALI ZA REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE?

Početkom 90-tih godina dr. Eric Pearl je vodio kiropraktičarsku praksu u Los Angelesu prije nego je otkrio rekonektivno iscjeljivanje. Jednog dana njegovi pacijenti počeli su doživljavati iscjeljivanja kada je držao ruke u njihovoj blizini bez da ih je fizički dodirivao. Zainteresiran tim događajima, počeo je istraživati univerzalnu mudrost koja stoji iza njih. Danas prihvaćeno i podržano od strane znanosti, rekonektivno iscjeljivanje omogućuje iscjeljivanje koje je često trenutno i traje tijekom cijelog života. Osjećajući poriv da podučava druge, Erica je rad odveo u više od 100 zemalja i utjecao je na milijune ljudi. Erikova nada je da će jednog dana svi naučiti pristupati ovoj prirodnoj sposobnosti i da će je koristiti za iscjeljivanje sebe i drugih.

Višestruka znanstvena istraživanja potvrđuju djelotvornost i nevjerojatne rezultate rekonektivnog iscjeljivanja. Znanstvenici uključeni u ta istraživanja su neki od vodećih u svijetu: dr. Lynne McTaggart (napisala The Field i The Intention Experiment), dr. William Tiller (zvijezda filma What the Bleep do we know), dr. Gary Schwartz, dr. Konstantin Korotkov i drugi. Dok znanost i dalje istražuje način na koji djeluje, rekonektivno iscjeljivanje je potvrđeno i dokumentirano u više od deset međunarodnih studija. Kada se frekvencije rekonektivnog iscjeljivanja usklade s našim energetskim tijelom, emitiramo i vibriramo na višoj razini svjetlosti. To restrukturira naš DNK, što rezultira emisijom mjerljive biofotonske svjetlosti više razine. Profesor emeritus dr. William Tiller sa Stanforda kaže da se prijenosom informacija kroz frekvencije rekonektivnog iscjeljivanja stvaraju red i koherencija. Drugim riječima, stvaraju se veći sklad i ravnoteža u nama.

Više informacija o rekonektivnom iscjeljivanju i osobnoj rekonekciji može se pronaći na mrežnim stranicama Instituta za rekonektivno iscjeljivanje www.izri.eu i www.svemirkovac.com.

MOJ PUT

Prve informacije o rekonekciji dobila sam u siječnju 2022. godine unutarnjim vodstvom, zatim slijede provjere informacija koje postoje na internetu, čitanje knjiga, sesije rekonektivnog iscjeljivanja i osobne rekonekcije, sudjelovanje na seminarima (sva tri nivoa) te polaganje ispita za praktičara osobne rekonekcije u rujnu 2022.

U tom razdoblju moj život se iz temelja promijenio, točno onako kako većina praktičara rekonekcije kaže, na život prije i poslije rekonekcije. Promjene, sinhroniciteti, ubrzanja i vođenje se nastavljaju i dalje, na svim razinama u mojem životu.

Cijena tretmana: 

  • Rekonekcija tretman – 40 eura (30 minuta)
  • paket od tri Rekonekcija tretmana – 100 eura
  • paket od tri različita tretmana (Shiatsu, Rekonekcija, ABIssa) – 80 eura
  • paket od pet različitih tretmana (Shiatsu, Reiki, Rekonekcija, Thai, ABIssa) – 120 eura 
  • ABIssa tretman (kombinacija različitih tretmana) – 30 eura (60 minuta)
  • ABIssa tretman (kombinacija različitih tretmana) – 40 eura (90 minuta) 

POTVRDE O ZAVRŠENIM EDUKACIJAMA

Certifikat  Ovlašteni praktičar rekonektivnog iscjeljivanja

Certifikat  Program za praktičara rekonekcije

Certifikat  Temeljni program za praktičara rekonektivnog iscjeljivanja