"ReVISion_POOMAALOO!" NA VISU

Tijekom lipnja i rujna u Komiži na otoku Visu vodim program opuštanja i revitalizacije pod nazivom ReVISion _ Poomaaloo!. Kao što i sam naziv govori, program je usmjeren na procese opuštanja, svjesnosti, pokreta i prirodnog ritma te stvaranja nove energije. 

Vođeni program uključuje jutarnje šetnje u prirodi uz svjesnost vlastitog tijela, pokreta i disanja, svjesnost mirisa i boja otoka, pozdrav suncu, tibetance, istezanje, zvučne vibracije, vođene vizualizacije i opuštanje uz energetske tehnike reiki i rekonekciju. U aktivan dio programa uključen je treking Zbogom civilizacijo te posjet otoku Biševu na drugačiji način. Mogući su i individualni tretmani shiatsu, thai, rekonekcija i AB Issa (kombinacija).

Cilj programa je kroz netaknutu prirodu otoka Visa uskladiti mentalno, duhovno, emotivno i fizičko, osvijestiti blokade i raditi na njihovu otpuštanju te omogućiti svakoj osobi da se vrati  u svoj centar.

Program je namijenjen svima bez obzira na prijašnja iskustva u ovakvom obliku aktivnosti. Osobito se preporučuje osobama kojima su životni ritam, svakodnevni problemi i poslovne obveze narušili energetski sklad tijela i duše te ih doveli do sindroma burnouta odnosno sindroma izgaranja.

Otočka filozofija Poomaalo! i rečenice Udah, izdah, osmijeh osvijestit će vam  važnost jednostavnosti, mira i radosti života, a  povratkom s otoka kući sami ćete napraviti  ReVISion – reviziju u životu po svom osobnom izboru.

Video prikaz programa ReVISion _ Poomaaloo!.

U nastavku je dostupan program za 2024. godinu te mogućnosti sudjelovanja u njemu.