THAI

Thai je jedna od najstarijih manualnih tehnika. Spominje se već 2500 godina i poznata je u cijelom svijetu.

Tretman se temelji na radu na energetskim kanalima (meridijanima) i akupresurnim točkama i istezanju dijelova tijela, čime se uspostavlja ravnoteža na energetskoj i fizičkoj razini. Ujedno se radi na cijelom tijelu, na mišićima, fascijama, krvožilnom i limfnom sustavu, posturi i energetskom statusu. Ova masaža tako spaja sve pozitivne efekte akupresure, joge i refleksologije, čime se postiže smirenost, opuštenost i regeneracija umornih dijelova tijela, povećava se fleksibilnost, poboljšava cirkulacija i stimulira rad unutarnjih organa. 

Thai je fokusiran na deset najvažnijih energetskih kanala kojima teče životna energija, a koji se nalaze ispod površine kože i protežu cijelim tijelom. Ovom se tehnikom tako otklanjaju blokade u navedenim kanalima i omogućuje potpuni protok energije kroz organizam.

Thai se izvodi na podu, na prostirci, a klijent je u ugodnoj, pamučnoj odjeći. Preporuka je dva sata prije tretmana ne jesti. Tretman traje 90 – 120 min.

MOJ PUT

Budući da sam se posljednjih godina, radeći tretmane reikija, često koristila i pritiscima prstima, dlanom i laktom po određenim točkama na tijelu, istezanjem ili pregibanjem dijelova tijela, zapitala sam se što točno radim. Internetsko istraživanje dovelo me do seminara Inteziv thai i učitelja Thaia Vedrana Primorca na Učilištu Galbanum u Zagrebu, na koji sam se prijavila i uspješno ga završila. Vedran Primorac je nesebično podijelio znanje koje je stekao učeći od najboljih učitelja na Tajlandu.

Moje učenje se u ovom području i dalje nastavlja istraživanjem i usvajanjem novih pokreta te osluškivanjem tijela svakog klijenta.

Cijena tretmana: 

  • Thai tretman – 40 eura (90 minuta)
  • Thai tretman – 50 eura (120 minuta)
  •  paket od pet različitig tretmana (Shiatsu, Reiki, Rekonekcija, Thai, ABIssa) – 120 eura 
  • ABIssa tretman (kombinacija različitih tretmana) – 30 eura (60 minuta)
  • ABIssa tretman (kombinacija različitih tretmana) – 40 eura (90 minuta) 

POTVRDE O ZAVRŠENIM EDUKACIJAMA

Seminar Tradicionalna tajlandska masaža