NOVOSTI

Ankica Bešter

Revitalizirajte se kroz program “ReVISion_Poomaaloo!”

Program revitalizacije u Komiži na otolu Visu - ReVISion_Poomaaloo!

I ove godine zadnji tjedan u lipnju te prvi tjedan u rujnu u Komiži na otoku Visu vodim program opuštanja i revitalizacije pod nazivom ReVISion _ Poomaaloo!. Kao što i sam naziv govori, program je usmjeren na procese opuštanja, svjesnosti, pokreta i prirodnog ritma te stvaranja nove energije. 

Vođeni program uključuje jutarnje šetnje u prirodi uz svjesnost vlastitog tijela, pokreta i disanja, svjesnost mirisa i boja otoka, pozdrav suncu, tibetance, istezanje, zvučne vibracije, vođene vizualizacije i opuštanje uz energetske tehnike reiki i rekonekciju. U aktivan dio programa uključen je treking Zbogom civilizacijo te poludnevni posjet otoku Biševu na drugačiji način. Mogući su i individualni tretmani shiatsu, thai, rekonekcija te tretman ABIssa koji je kombinacija svega navedenoga.

Cilj programa je kroz netaknutu prirodu otoka Visa uskladiti mentalno, duhovno, emotivno i fizičko, osvijestiti blokade i raditi na njihovu otpuštanju te omogućiti svakoj osobi da se vrati  u svoj centar.

Program je namijenjen svima bez obzira na prijašnja iskustva u ovakvom obliku aktivnosti. Osobito se preporučuje osobama kojima su životni ritam, svakodnevni problemi i poslovne obveze narušili energetski sklad tijela i uma te ih doveli do sindroma burnouta odnosno sindroma izgaranja.

Otočka filozofija Poomaalo!  i rečenice Udah, izdah, osmijeh osvijestiti će vam važnost jednostavnosti, mira i radosti života, a  povratkom s otoka kući sami ćete napraviti ReVISion– reviziju u životu po svom osobnom izboru.

Smještaj je organiziran u privatnoj kući s apartmanima, vanjskim bazenom i velikom natkrivenom terasom s pogledom na more i otok Biševo. Kuća je okružena stablima rogača, maslina i limuna te predstavlja savršeno mjesto za ranojutarnje opuštanje. Udaljena je 10 minuta pješice od centra i plaže. Osiguran je i parking ispred kuće. Pored smještaja, program uključuje i mediteransku prehranu na bazi polupansiona (doručak i večera).

Ovdje možete pronaći detaljan program za 2024. godinu te mogućnosti sudjelovanja u njemu.

Podijeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti