NOVOSTI

Ankica Bešter

Poklon bon kao savršen dar za umirivanje uma i revitalizaciju tijela

Ako tražite savršen dar za sebe, svoje poslovne partnere, prijatelje i one najmilije, onda je poklon bon za tretmane Shiatsu, Thai, Rekonekcija ili Reiki kao stvoren za Vas. Idealna je to prilika da sebi i njima priuštite ovo savršenstvo koje će umiriti um i revitalizirati tijelo. 

Shiatsu je oblik rada na tijelu koji se temelji na holističkom sustavu tradicionalne kineske medicine. Prema njemu, bolest je rezultat neravnoteže prirodnog toka životne energije (Chi) koja kod zdravog čovjeka nesmetano kruži tijelom posebnim energetskim kanalima koje zovemo meridijani. Ta životna sila tvori i regulira našu fizičku, emocionalnu, psihičku i duhovnu stabilnost. 

Reiki koristi univerzalnu, božansku, sveprisutnu životnu energiju (REI) i našu unutrašnju energiju (KI/chi, prana, bioenergija) koje nas harmoniziraju i uravnotežuju na fizičkoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Svojim iscjeljujućim djelovanjem uklanja stres i napetost, dubinski opušta, vraća psihički i emocionalni mir i sklad te pospješuje brži oporavak.

Rekonektivno iscjeljivanje je povratak u optimalno stanje ravnoteže. To je rezultat interakcije s potpuno sveobuhvatnim spektrom frekvencija rekonektivnog iscjeljivanja koji se sastoji od energije, svjetlosti i informacija.

Thai je jedna od najstarijih manualnih tehnika. Spominje se već 2500 godina i poznata je u cijelom svijetu. Tretman se temelji na radu na energetskim kanalima (meridijanima) i akupresurnim točkama i istezanju dijelova tijela, čime se uspostavlja ravnoteža na energetskoj i fizičkoj razini. Ujedno se radi na cijelom tijelu, na mišićima, fascijama, krvožilnom i limfnom sustavu, posturi i energetskom statusu.

Svako tretman novi je događaj, nova meditacija, kreacija i iskustvo jer je i svaki klijent jedinstven i različit od drugih i svakom pristupam individualno, svjesno i s ljubavlju.

Za više informacija i dogovor oko termina ili kupnje poklon bona kontaktirajte me na broj 091 6180 121.

Podijeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale novosti